Ο Άγγελος Λάτσιος δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram τις τρυφερές φωτογραφίες με τις αδερφές του.

Μπορεί σήμερα, η Ελένη Μενεγάκη να συμπληρώνει 52 χρόνια ζωής, όμως την παράσταση έκλεψαν τα τρία μεγαλύτερα παιδιά της, ο Άγγελος, η Λάουρα και η Βαλέρια, τα οποία απέκτησε στον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο.

Ο πρωτότοκος γιος της Ελένης και οι δύο κόρες της, έκαναν ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου κοινή εμφάνιση και ο Άγγελος που είναι και ο μόνος με δημόσιο προφίλ στο Instagram, δημοσίευσε κοινές φωτογραφίες σε Post παρέα με τις αδερφές του.

Ο Άγγελος και το Instagram

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου λατρεύει τις καλλιτεχνικές φωτογραφίες στο Instagram και το απέδειξε δημοσιεύοντας μια σειρά από φωτογραφίες με τις αδερφές του στο Instagram, κάτι που δεν συνηθίζει να κάνει.

Το σχόλιο της Βαλέριας:

Ανάμεσα στους φίλους του Άγγελου που άφησαν ένα χαρούμενο σχόλιο στη σειρά φωτογραφιών, ήταν και η αδερφή του Βαλέρια, στην οποία ο Άγγελος ανταπάντησε με την εξής φράση:

«Σε λατρεύω».

Τα τρία μεγαλύτερα παιδιά της Ελένης

Ο Άγγελος είναι ο πρωτότοκος γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου και στις 30 Νοεμβρίου θα συμπληρώσει 19 χρόνια ζωή.

Η Λάουρα Λάτσιου είναι 16 ετών και είναι γεννημένη στις 9 Φεβρουαρίου του 2005. Η Βαλέρια, ήρθε τρία χρόνια αργότερα, το 2008.

Ο Άγγελος λατρεύει το Instagram και έχει περισσότερους από 60.000 followers ενώ οι δύο αδερφές του διατηρούν ιδιωτικό προφίλ με followers μόνο στενούς φίλους τους. Η Ελένη έχει αποκτήσει μια κόρη ακόμα, την Μαρίνα Παντζοπούλου από τον γάμο της με τον Μάκη Παντζόπουλο.

Στην πρόσφατη κακοκαιρία που είχε χτυπήσει την Ελλάδα, η Ελένη μίλησε on camera για τον διάλογο που είχε με τα μεγαλύτερα παιδιά της. Τα παιδιά της Μενεγάκη, ήταν έξαλλα, όταν η παρουσιάστρια επέστρεψε στο σπίτι της. Η κακοκαιρία είχε ήδη πλήξει τα Μελίσσια όπου ζει η Ελένη και ένα ήταν το βασικό πρόβλημα των παιδιών της: Τι θα κάνουν με το κομμένο Internet και χωρίς wifi.

Πηγή: Queen.gr

Πηγή: true.gr