Πρόκειται για τη δημοσιογράφο της εκπομπής «Φως στο τούνελ», η οποία προβάλλεται από την τηλεόραση του «Alpha». Η καριέρα της Ελληνίδας δημοσιογράφου είναι μεγάλη και λαμπρή. Η ίδια έχει πραγματοποιήσει μία διαδρομή, η οποία κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική.

Μία διαδρομή γεμάτη από αστυνομικό ρεπορτάζ. Η ίδια είναι μετρ του είδους, του να ξεσκεπάζει άτομα, τα οποία έχουν κάτι να κρύψουν. Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» αποτελεί μία από τις μακροβιότερες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης. Ήταν, είναι και θα είναι μία εκπομπή, η οποία θα έχει να μας δώσει την ευκαιρία να δούμε τη δημοσιογράφο σε κάθε της φάση.

Η Αγγελική Νικολούλη έχει υπάρξει Θυμωμένη. Η γνωστή δημοσιογράφος ήταν φορές που ήταν αγχωμένη. Υπήρχαν, όμως, και περιπτώσεις, όπου η ίδια ήταν δικαιωμένη. Πώς ήταν, όμως, η Αγγελική πριν γίνει γνωστή στο ευρύ τηλεοπτικό κοινό; Πώς ήταν, η Αγγελική στο ξεκίνημα της τεράστιας καριέρας της;

Στα early ’20s, η Αγγελική ήταν λιγότερο ξανθιά και εξαιρετικά γοητευτική (σ.σ. το ίδιο γοητευτική παραμένει και σήμερα). Η Αγγελική με την τότε εμφάνισή της, αποδεικνύει περίτρανα, πως η ίδια ανέκαθεν ήταν μια πολύ ωραία γυναίκα. Μάλιστα, οι παρακάτω λήψεις θα μπορούσαν άνετα να χαρακτηριστούν και ως συλλεκτικές από τους θαυμαστές της.

Αγγελική Νικολούλη : Φωτογραφίες από τα νιάτα της γνωστής δημοσιογράφου

Πηγή: true.gr