«Η παρέα μου ντρεπότανε για μένα, ευτυχώς οι γονείς μου αντέδρασαν πολύ πιο ψύχραιμα από ό,τι περίμενα», εξομολογήθηκε η νεαρή κοπέλα

Για την πιο σκοτεινή περίοδο της ζωής της μίλησε η Ανδρομάχη Δημητροπούλου. Η νεαρή τραγουδίστρια που γνωρίσαμε μέσα από το «The Voice» και αυτή την περίοδο γνωρίζει επιτυχία με το νέο της single «Βάσανό μου» αποκάλυψε ότι στην τρυφερή ηλικία των 15 ετών έπεσε θύμα revenge porn καθώς φωτογραφίες από προσωπικές της στιγμές κυκλοφορούσαν σε κινητά.

«Ένα πρόβλημα τέτοιο μεγαλοποιείται πάρα πολύ όταν ένα παιδί δεν μπορεί να μιλήσει στους γονείς του. Έγινε στα 15. Κάποιες φωτογραφίες με το αγόρι μου βρέθηκαν παντού. Πέρα του ότι είναι τραγικό, είναι μια τεράστια ευθύνη που δεν το κάνεις σε κανένα. Ήταν δύο χρόνια μεγαλύτερός μου», είπε η νεαρή τραγουδίστρια στο «The 2 Night Show».

«Ήταν πολύ σκοτεινή η περίοδος στη ζωή μου. Είναι ο μόνος λόγος που μιλάω. Δεν μπορείς να το διαχειριστείς μόνος σου, όλος ο κόσμος σε δείχνει με το δάχτυλο. Οι γονείς πρέπει να είναι κοντά στα παιδιά τους», είπε χαρακτηριστικά για να συνεχίσει: «Αρχικά έμαθα ότι κυκλοφορούν στα κινητά. Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Η αδερφή μου ήταν πολύ μικρή για να της φορτώσω τέτοιο βάρος. Είπα δεν θα το πω στη μαμά, στον μπαμπά, θα το πω στις φίλες μου. Όταν μαθεύτηκε όλο αυτό, η παρέα μου ντρεπόταν για μένα. Κόσμος έπιανε τους γονείς τους και τους έλεγαν “μην κάνουν παρέα με αυτό το κορίτσι γιατί έκανε αυτό”. Μόνο μία φίλη μου ήταν δίπλα μου. Θυμάμαι να περνάω από καφετέριες και να κρύβονται επειδή είχαν κανονίσει χωρίς εμένα».

Στη συνέχεια είπε πως σε όλο αυτό που πέρασε την στήριξαν οι γονείς της: «Οι γονείς μου αντέδρασαν πολύ πιο ψύχραιμα από ό,τι περίμενα. Εγώ ήμουν φοβισμένη. Ευχαριστώ κάθε βράδυ τον Θεό για όλα, και για αυτό ακόμα γιατί δεν θα άλλαζα κάτι αυτή τη στιγμή από τον χαρακτήρα μου».

Πηγή: protothema.gr

Πηγή: true.gr