Η Ανδριάνα Παρασκευοπούλου είναι δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων στη ΝΕΤ.Το μεταπτυχιακό της στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ,αφορά στον τομέα της Δημοσιογραφίας και των Νέων Μέσων.

Της: Έπη Τρίμη

΄Έχει βραβευτεί για το επιστημονικό ντοκιμαντέρ που υπέγραψε στην έρευνα ,την αρχισυνταξία και την παρουσίαση με τίτλο »CERN ,Τα μυστικά του Σύμπαντος » ,από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθανασίου Μπότση .Η ίδια έχει πει σχετικά: «Μία γυναίκα πρέπει να προσπαθεί 1.000 φορές περισσότερο από έναν άνδρα συνάδελφό της σε αυτήν την δουλειά» ανέφερε μεταξύ άλλων η Αντριάνα Παρασκευοπούλου στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day».

Οι προτάσεις μεταγραφής
«Η αλήθεια είναι ότι μου έχουν γίνει προτάσεις και δεν το είχα σκεφτεί. γιατί την αγαπώ πολύ την ΕΡΤ. Είμαι αυτό που λέω παιδί της ΕΡΤ. Μία γυναίκα πρέπει να προσπαθεί 1.000 φορές περισσότερο από έναν άνδρα συνάδελφό της σε αυτήν την δουλειά, ειδικά όταν έχεις μία εμφάνιση που από τον κόσμο θεωρείται καλή εμφάνιση, εκεί είναι που πρέπει να καταβάλεις πολλαπλάσιες προσπάθειες για να πείσεις ότι αυτό που βλέπει ο κόσμος δεν είναι μόνο αυτό αλλά και κάτι άλλο.

Είναι μύθος ότι στην ΕΡΤ δεν κοιτάμε την τηλεθέαση
Η Αντριάνα Παρασκευοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “The 2night Show” του ΑΝΤ1 με οικοδεσπότη τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, το βράδυ της Τετάρτης. Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ, μίλησε για τα νούμερα τηλεθέασης αλλά και για την εμπειρία της στα δελτία ειδήσεων.

«Είναι σκληρή δουλειά το δελτίο ειδήσεων, είναι σκληρή μάχη. Κάθε μέρα πρέπει να δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό και να ξέρεις ότι την επόμενη θα κριθείς», δήλωσε αρχικά η παρουσιάστρια. Παράλληλα, ξεκαθάρισε αν την ενδιαφέρουν τα νούμερα τηλεθέασης.

«Είναι μύθος ότι στην ΕΡΤ δεν κοιτάμε τα νούμερα τηλεθέασης», δήλωσε αφοπλιστικά η δημοσιογράφος, προσθέτοντας: «Βεβαίως και τα κοιτάμε γιατί κι εμάς μας ενδιαφέρει η δουλειά μας. Κάνουμε κάτι για να μας βλέπει ο κόσμος, για να ακούει τη φωνή μας».Στη συνέχεια, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποκάλυψε ότι η Αντριάνα Παρασκευοπούλου είναι λάτρης των Μαθηματικών και αριθμολάγνος!

Το ατύχημα που της άλλαξε τη ζωή
«Ήταν ένα τροχαίο που ένας οδηγός παραβίασε το stop, χτύπησε στο αμάξι, το αμάξι τούμπαρε, σύρθηκα 60 μέτρα στο αντίθετο ρεύμα και σώθηκα χάρη στη ζώνη ασφαλείας. Ήταν δύσκολο να μιλώ για το τροχαίο, ξέρεις όσα χρόνια κι αν περάσουν δεν έχω καταφέρει να συμφιλιωθώ με εκείνες τις στιγμές.

Θυμάμαι κάθε δευτερόλεπτο, στροβιλιζόμουν μέσα στο αμάξι, ένιωθα όλη τη δίνη κι ότι η ζώνη είναι αυτή που με κρατά στη ζωή. Όταν ήμουν μες στο αμάξι έλεγα μια φράση ότι για τα παιδιά μου αυτό δεν θα το επιτρέψω να γίνει. Επειδή ήμουν μαχήτρια αυτό που έκανα γιατί είχα σπάει και το χέρι ήταν μόλις έβγαλα τον γύψο να αρχίσω να οδηγώ γιατί δεν ήθελα να φωλιάσει μέσα μου η φοβία» είπε η Αντριάνα Παρασκευοπούλου.

Το αθόρυβο διαζύγιο
Η Αντριάνα Παρασκευοπούλου ήταν παντρεμένη με το διεθνή Έλληνα καλαθοσφαιριστή Νίκο Μπουντούρη με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

Όπως αποκάλυψε, το διαζύγιο εκδόθηκε πριν από δύο χρόνια όταν οι δρόμοι με τον σύζυγό της Νίκο Μπουντούρη, παλιά δόξα του μπάσκετ, έγιναν πια παράλληλοι.

Παρ’ όλα αυτά, παραμένουν οικογένεια αφού έχουν δύο δίδυμα παιδιά που υπεραγαπούν.

Η αποκάλυψη έγινε στη Real όταν η δημοσιογράφος ρώτησε τη δημοσιογράφο για τον δυναμισμό της και πόσο ρόλο έπαιξε αυτός στη διαχείριση του διαζυγίου της. Και τότε η Αντριάνα Παρασκευοπούλου που παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων στην κρατική τηλεόραση, τής απάντησε: “Ο δυναμισμός είναι ένα εφόδιο για όλους τους τομείς της ζωής μας, που μας δίνει ώθηση να προχωράμε. Δύναμη χρειάστηκε και όταν χτύπησε το τηλέφωνο μου πέντε λεπτά πριν από την έναρξη του δελτίου και ο γιος μου μεταφερόταν στο νοσοκομείο μετά από σοβαρό ατύχημα”.

Πάντως, η ιστορία αγάπης του πρώην ζευγαριού ήταν πολύ γλυκιά και η ίδια την είχε διηγηθεί σε παλιότερη συνέντευξή της. Συγκεκριμένα είχε πει: “Γνώρισα τον σύζυγό µου όταν στα 18 µου περπατούσα στην πατρίδα µου, τη Θεσσαλονίκη, και µε «πάτησε» µε το αυτοκίνητο. Κυριολεκτικό και µεταφορικό… crash on you”.

Πηγή: true.gr