Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έδωσε μία εφ όλης της ύλης συνέντευξη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περιπέτεια της υγείας του.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε στην εκπομπή του Γρηγόρη Γκουντάρα και της Ναταλί Κάκκαβα μετά τη νέα περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του.

Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής δήλωσε: «Στην πρώτη περιπέτεια με την υγεία μου, με φέρανε σχεδόν νεκρό στο Ιπποκράτειο. Έκτοτε πίστευα ότι αυτό ήταν μια ευκαιρία για να συνειδητοποιήσω κάποια πράγματα και πως από εκεί και πέρα θα χαιρόμουν. Δεν πίστευα ότι άλλες δύο φορές θα έκανα το ίδιο εγχείρημα. Άρα η γάτα που έχω, από τις εφτά ζωές μέσα μου έχει καταναλώσει τις τρεις».

Ωστόσο ο Ανδρέας Μικρούτσικος πέταξε και «το φαρμάκι» του για τον Σκαι και την επιλογή των ριάλιτι τα οποία τη φετινή σεζόν δεν έφεραν στον σταθμό τα αναμενόμενα νούμερα τηλεθέασης.

«Αγαπάω τον ΣΚΑΙ κι ας φαίνεται ότι του έχω ένα άχτι. Τι ριάλιτι είναι αυτά που κάνει φέτος ο ΣΚΑΙ βρε παιδιά; Τα μαγειρικά; Τι αποτυχία είναι αυτή με τα μαγειρικά ριάλιτι… Το έχουμε το μαγειρικό τι την θέλετε την επανάληψη… Το Survivor γιατί πήγε καλά; Αν φέτος μου κάνει μια «θλιβερή» επανάληψη, δεν θα πάει καλά. Θεωρητικά το λέω. Η μουσική εκπομπή πέρσι με άφωνα παιδιά τι ήταν αυτό;»

Δείτε το παρακάτω βίντεο.

Πηγή : gossip-tv.gr

Πηγή: true.gr