Στο νοσοκομείο παραμένει ο Ανδρέας Μικρούτσικος με την κατάσταση της υγείας του να παρουσιάζει βελτίωση. Το μεσημέρι της Κυριακής (31-10) η σύντροφός του, Έλενα Μαστραγγέλη μίλησε στην εκπομπή Όλα Γκουντ αποκαλύπτοντας όλα τα νεότερα για την κατάστασή του

«Ο Ανδρέας είναι πολύ καλά, λίγο αδύναμος αλλά πολύ καλά ψυχολογικά και μάλλον θα βγούμε από το νοσοκομείο την Τρίτη. Είναι απύρετος, τρώει καλά.

Τον κρατάνε ακόμα για σιγουριά, να περάσουν αρκετές ημέρες να είναι σίγουροι, ότι δεν θα κάνει πυρετό και θα είναι όλα γκουντ. Είμαστε τρεις μήνες στο νοσοκομείο αλλά όλα εντάξει θα βγει και θα δυναμώσει. Σας ευχαριστώ για όλα και την αγάπη σας», είπε μεταξύ άλλων.

Όλα ξεκίνησαν πριν από τρεις μήνες, στα τέλη του καλοκαιριού όταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος μπήκε στον Ευαγγελισμό με προβλήματα στον προστάτη.

Χρειάστηκε να χειρουργηθεί και το χειρουργείο πήγε πολύ καλά. Στο μεταξύ όμως άρχισε να παρουσιάζει κάποια προβλήματα με το αναπνευστικό του και ξαναβρέθηκε στο νοσοκομείο. Και πάλι όμως σημείωσε βελτίωση η υγεία του και οι γιατροί σκόπευαν να του δώσουν εξιτήριο. Μόνο που άρχισε να μη νιώθει καλά και οι γιατροί, ύστερα από εξετάσεις διαπίστωσαν πως είχε υγρό στους πνεύμονές του λόγω ενός μικροβίου. Έτσι, έκριναν σωστό να τον διασωληνώσουν και να τον οδηγήσουν στην εντατική όπου και βρίσκεται σε καταστολή.

Όλο αυτό το διάστημα όπως αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου, τόσο η ίδια όσο και οι συνεργάτες της εκπομπής μιλούσαν τόσο με τον ίδιο όσο και με τη σύντροφό του Έλενα η οποία δεν έχει φύγει στιγμή από το πλευρό του, όπως και ο γιος του.

Πηγή : gossip-tv.gr

Πηγή: true.gr