Απίστευτο περιστατικό στη Νέα Υόρκη, με το πεζοδρόμιο σε μια στάση να υποχωρεί, έναν άντρα να πέφτει μέσα στην τρύπα και να «προσγειώνεται» πάνω σε… κοπάδι αρουραίων, μην μπορώντας να φωνάξει για βοήθεια για να μην μπουν στο στόμα του!

Ό,τι περίπου έπαθε ο Μπάτμαν, αλλά με αρουραίους…

Ένας άντρας στη Νέα Υόρκη έπεσε μέσα σε μια τρύπα, όταν υποχώρησε ξαφνικά το πεζοδρόμιο, και «προσγειώθηκε» σε… κοπάδι αρουραίων, μην μπορώντας να φωνάξει για βοήθεια από φόβο μήπως μπουν στο στόμα του!

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στη στάση ενός λεωφορείου στο Μπρονξ, με τον Leonard Shoulders να ζει τον απόλυτο εφιάλτη. Μάλιστα, πέφτοντας, έσπασε το χέρι και το πόδι του, σύμφωνα με τον αδερφό του, Greg White.

«Δεν μπορούσε να κουνηθεί και οι αρουραίοι σκαρφάλωναν πάνω του. Δεν ούρλιαξε καν επειδή δεν ήθελε οι αρουραίοι να μπουν στο στόμα του», είπε ο αδερφός του 33χρονου.

Οι πυροσβέστες χρειάστηκαν μισή ώρα για να βγάλουν τον Shoulders από τη γεμάτη τρωκτικά τρύπα και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση, σύμφωνα με τους New York Times.

Δεν θα ξεχάσει, ποτέ, όμως το βγαλμένο από θρίλερ ατύχημά του.

Όπως λέει η οικογένειά του, άλλωστε, ο Leonard έχει υποστεί εκτός από σωματικό και ψυχολογικό τραύμα.

Πηγή: true.gr