Ένας χρόνος πέρασε από την ημέρα που ο Κώστας Βουτσάς έφυγε από τη ζωή και η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό και όχι μόνο κόσμο.

Η αγαπημένη του οικογένεια ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο αγαπημένος της Κώστας δεν είναι πια κοντά της και τον σκέφτεται συνεχώς.

Η τελευταία σύζυγος του Κώστα Βούτσα, Αλίκη Κατσαβού, μετά τον θάνατό του προσπαθεί να προχωρήσει τη ζωή της και έχει ως απόλυτη προτεραιότητα τον γιο τους, Φοίβο Βουτσά.

Το βράδυ της Πέμπτης, η Αλίκη Κατσαβού με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την ημέρα που άφησε την τελευταία του πνοή ο ηθοποιός, έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

Συγκεκριμένα, πόσταρε μια φωτογραφία από τον Φεβρουάριο του 2017 όταν ο γιος τους ήταν ακόμα μωράκι, ενώ εξομολογήθηκε ότι ο μικρός πρίγκιπάς τους γνωρίζει ήδη το πόσο σπουδαίος ήταν ο πατέρας του.

«#tbt Θεσσαλονίκη Φεβρουάριος 2017. Όταν ρωτούν τον Φοίβο: «ξέρεις τι ήταν ο μπαμπάς σου;» απαντά «σπουδαιος», με αυτήν την απλοτητα των παιδιών που οι λέξεις δεν έχουν ακόμα βάρος, αλλά βρίσκουν πάντα τις κατάλληλες για να πουν», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Αλίκη Κατσαβού.

Δείτε την φωτογραφία που ακολουθεί.

Πηγή: true.gr