Νέα σελίδα στη ζωή του αποφάσισε να γυρίσει ο Αλέξανδρος Τζόρβας ο οποίος σήμερα στα 39 του χρόνια έχει το δικό του κτήμα με ελιές στην Λακωνία.

Αλέξανδρος Τζόρβας – Από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού στην Εθνική Ομάδα

Ο Αλέξανδρος Τζόρβας ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού ενώ το 2001 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα.

Το καλοκαίρι του 2007 συνέχισε με τη μεταγραφή του στον ΟΦΗ ενώ στη συνέχεια πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις, που είχαν ως αποτέλεσμα την κλήση του στην Εθνική Ελλάδας από τον ομοσπονδιακό προπονητή Ότο Ρεχάγκελ. Το επόμενο καλοκαίρι επέστρεψε στον Παναθηναϊκό και την επόμενη τριετία καθιερώθηκε ως βασικός.

Ο Αλέξανδρος Τζόρβας στην Εθνική Ομάδα

Συμμετείχε στην αποστολή της Ελλάδας στο Euro 2008, στο Μουντιάλ του 2010 στη Νότια Αφρική, όπου αγωνίστηκε βασικός και στους τρεις αγώνες, καθώς και στο Euro 2012.

Ο γάμος με την Χρυσαυγή Ατσιδάκου

Στις 17 Ιουλίου του 2011 ο Αλέξανδρος Τζόρβας παντρεύεται την εκλεκτή της καρδιάς του, Χρυσαυσή Ατσιδάκου στο στο εκκλησάκι του Αγίου Δημητρίου του Λαμπαδιάρη στο Θησείο.

Το ζευγάρι βιώνει μία από τις πιο ιδιαίτερες στιγμές της προσωπικής του ζωής με τον φωτογραφικό του TLIFE να βρίσκεται εκεί.

 

Ποια είναι η Χρυσαυγή Ατσιδάκου;

Αποφοοίτησε από τη Νομική Σχολή Αθηνών, ενώ συνέχεια παρακολούθησε μαθήματα Δημοσιογραφίας όπου και ξεκίνησε αμέσως της συνεργασία της με την ΕΡΤ αλλά και με μεγάλους ιδιωτικούς σταθμούς.

Η Χρυσαυγή Ατσιδάκου ξεκίνησε αρχικά την επαγγελματική της πορεία ως δικηγόρος – δημοσιογράφος, ενώ το 2019 έγινε διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια στο Υπουργείο Δικαιοσύνης. Το 2020 Συμβολαιογράφος Αθηνών.

Η Χρυσαυγή Ατσιδάκου διετέλεσε Αναπληρώτρια Γραμματέας Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων ΝΔ και Επικεφαλής Λακωνίας στο Ελληνικό Τμήμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης Γυναικών.


Ο Αλέξανδρος Τζόρβας εκτός από σύζυγος είναι και ένας ευτυχισμένος πατέρας δύο παιδιών, του Μάξιμου και της Ίριδας.

Η νέα ζωή του Αλέξανδρου Τζόρβα στην Λακωνία

«Σήμερα ασχολούμαι με τα 200 στρέμματα γης τα οποία είναι όλα ιδιόκτητα και όλα κυριολεκτικά από τα χέρια μου. Καλλιεργούν και τα παιδιά μου, ο Μάξιμος και η Ίρις, 9 και 8 ετών αντίστοιχα», είχε δηλώσει.


«Τα παιδιά μου μαθαίνουν όλη τη διαδικασία από την αρχή. Γενικότερα θέλω τα παιδιά μου να έχουν μια επαφή με τη γη. Ζούμε στην Αθήνα τα παιδιά πηγαίνουν κανονικά στο σχολείο τους, απλά συχνά κάνουμε αυτή τη διαδρομή και βρισκόμαστε στις καλλιέργειες μας στη Λακωνία», δήλωσε πρόσφατα ο Αλέξανδρος Τζόρβας σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές του εμφανίσεις.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής σήμερα ζει μια νέα ζωή, αφού βρίσκεται τακτικά στην Λακωνία εκεί όπου καλλιεργεί τα κτήματα με τις ελιές.

«Σταμάτησα με πλήρης συνείδηση το ποδόσφαιρο. Τους πρώτους δέκα μήνες πέρασα ένα σοκ, αφού για πάρα πολλά χρόνια ζούσα στα γήπεδα και στις προπονήσεις. Αρχικά δεν μπορούσα να ελέγξω τον εαυτό μου. Αφού σταμάτησα με το ποδόσφαιρο έμεινα για δέκα μήνες στο σπίτι με τα παιδιά, κάπου εκεί σκέφτηκα πως έπρεπε να κάνω το επόμενο βήμα», είχε δηλώσει ο Αλέξανδρος Τζόρβας.

Σήμερα, στα 39 του χρόνια η καθημερινότητά του απέχει πολύ από την πορεία του στα γήπεδα. Κάνοντας μια αναζήτηση στα social media, ο ίδιος δημοσιεύσει συχνά φωτογραφικό υλικό από τις καλλιέργειές του στη Λακωνία, εκεί όπου έχει ανοίξει το νέο κεφάλαιο της ζωής του, δίπλα στη φύση και στην οικογένειά του.

Πηγή:Tlife.gr

Πηγή: true.gr