Ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Καζάκος, είναι γιος του Κώστα Καζάκου και της Τζένης Καρέζη. Μετά τον πρόωρο θάνατο της Τζένης, ο Κώστας Καζάκος προχώρησε τη ζωή του και έφτιαξε μία αγαπημένη δεύτερη οικογένεια.

Τα τελευταία 25 χρόνια ήταν παντρεμένος με τη Τζένη Κόλλια. Μαζί απέκτησαν τρία παιδιά. Πρόκειται για τον 25χρονο Αλέξανδρο, τη 20χρονη Ηλέκτρα και τη 14χρονη Μάγια.

Ο Έλληνας ηθοποιός σπάνια εμφανίζεται με τα τρία μικρότερα παιδιά του. Ωστόσο, εντύπωση προκαλεί η ομοιότητα που έχει ο μικρός του γιος με τη μητέρα του, Τζένη Κόλλια.

Ο νεαρός διαθέτει τη γοητεία του πατέρα του. Ο νεαρός ασχολείται με τη μουσική. Έχει μια μπάντα, η οποία φέρει την ονομασία «Oxygen Band», της γνωστής ερμηνεύτριας Μαργαρίτας Γκινοσάτη.

Αλέξανδρος Καζάκος Τζένη Κόλλια

Ο Αλέξανδρος Καζάκος είναι πολύ καλός κιθαρίστας αλλά και πιανίστας και γι’ αυτό όταν η Μαργαρίτα Γκινοσάτη, οικογενειακή φίλη με την οικογένεια Kαζάκου, έμαθε το ταλέντο του μικρού αμέσως του πρότεινε να τον συμπεριλάβει στο γκρουπ.

Ο Αλέξανδρος φαίνεται πως ακολουθεί και αυτός τον καλλιτεχνικό δρόμο και αν και αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας,

Σπάνιο ντοκουμέντο: Η αδημοσίευτη φωτογραφία της Τζένης Καρέζη 30 χρόνια μετά τον θάνατό της

Στις 26 Ιουλίου 1992, η Τζένη Καρέζη αφήνει την τελευταία της πνοή στην Αθήνα, σε ηλικία 60 ετών, μετά από τριετή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Η μελαχρινή ηθοποιός με το ακατανίκητο πράσινο βλέμμα αγαπήθηκε όσο λίγες από το ελληνικό κοινό και το αστέρι της λάμπει ακόμα, 30 χρόνια από τον θάνατό της.

Ο Κλεισθένης φωτογραφίζει την Τζένη Καρέζη στους δρόμους της Αθήνας να κοιτάζει βιτρίνα με ρούχα. Η αδημοσίευτη φωτογραφία αναρτήθηκε σήμερα στον λογαριασμό Studio Kleisthenis στο instagram.

Η Τζένη Καρέζη ήταν μια ταλαντούχα ηθοποιός που ήταν ικανή να μεταπηδά από το ένα θεατρικό είδος στο άλλο με τη μεγαλύτερη ευκολία. Ταυτόχρονα, όμως, ήταν ένα από τα πρόσωπα του κινηματογράφου που κυνηγούσαν όσο λίγα οι παπαράτσι της εποχής.

Πηγή: true.gr