Ιδιαίτερα εκνευρισμένη φαίνεται πως είναι ακόμα η Δήμητρα Αλεξανδράκη μετά την ξαφνική είδηση που «έσκασε» σήμερα το πρωί (25/9) και την ήθελε να έχει κάνει απόπειρα αυτοκτονίας σε δωμάτιο ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη.

Η ίδια, φανερά εκνευρισμένη δέχτηκε να βγει στον αέρα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» και να αποκαταστήσει την αλήθεια, μόνο που φάνηκε να ενοχλείται ιδιαίτερα από το super της εκπομπής που έγραφε πως είχε κάνει

Η αντίδρασή της έδειξε να είναι έντονη και προς τον καλό της φίλο Δημήτρη Αλεξάνδρου ο οποίος την πήρε αμέσως τηλέφωνο θέλοντας να μάθει τι ακριβώς είχε συμβεί. Όμως, η Δήμητρα Αλεξανδράκη φαίνεται πως έχει ενοχληθεί ιδιαίτερα από τον Δημήτρη καθώς άφησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram λίγο αργότερα με story της, να εννοηθεί κάτι τέτοιο.

Συγκεκριμένα, την ώρα που έπαιρνε το πρωινό της στο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης όπου διαμένει, τράβηξε βίντεο κατά το οποίο ήταν ιδιαίτερα καταγγελτική ενώ δεν παρέλειψε να ρίξει τα πυρά της προς υποτιθέμενους, όπως είπε, φίλους της, που τους χαρακτήρισε… γελοίους!

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένη.

Άφησε εμμέσως πυρά εναντίον του Δημήτρη Αλεξάνδρου που ανήκει στο πάνελ της εκπομπής Χαμογέλα και πάλι στην οποία μίλησε.

Δεν άφησε το θέμα να περάσει έτσι.

Είναι ιδιαίτερα ενοχλημένη από τα όσα είδαν τα φώτα της δημοσιότητας τα οποία την εξόργισαν.

Πηγή: true.gr