Κάτι που δεν το συναντάς εύκολα τα τελευταία χρόνια στα κανάλια, είναι το ότι δεν δείχνουν να αντιλαμβάνονται πότε ένα πρότζεκτ δεν έχει πια χώρο στην τηλεόραση και πρέπει να το βάλουν σε παύση για μια σεζόν τουλάχιστον.

Το βλέπουμε με το Survivor, το βλέπουμε με τις «Άγριες Μέλισσες». Πολύ περισσότερο το βλέπουμε στο GNTM, η 4η σεζόν του οποίου απέχει πολύ σε νούμερα σε σχέση με τις προηγούμενες τρεις, ιδίως στο δυναμικό κοινό όπου παραδοσιακά ξεπερνούσε το 22% — 23%.

Η φετινή χρονιά έχει φέρει το GNTM 4 σε ποσοστά της τάξεως του 14% στο δυναμικό και χαμηλότερα απ’ αυτό στο γενικό σύνολο. Στο STAR αντιλαμβάνονται πως είναι ένα ριάλιτι που δεν έχει τα στοιχεία του MasterChef που οδεύει στην 6η του σεζόν και έχει αντέξει τόσα χρόνια και γι΄αυτό σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real, πήραν την απόφαση να το βάλουν στην άκρη για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Μπορεί δηλαδή το GNTM να μη βγει τον επόμενο Σεπτέμβριο, αλλά τον Σεπτέμβριο του 2023. Αυτό βέβαια θα εξαρτηθεί και από το πρόγραμμα που θα το αντικαταστήσει. Πρόκειται για ένα ριάλιτι ονόματι «Asia Express» που θα προβάλλεται τρεις φορές την εβδομάδα. Το συγκεκριμένο είναι ένα κολομβιανό format που βασίζεται στο Peking Express, ένα ολλανδικό ριάλιτι που ακολουθούσε ζευγάρια καθώς έκαναν πεζοπορία προς και από το Πεκίνο.

Όσο για τον παρουσιαστή του;

Έχει ήδη «κλείσει» ο Πέτρος Πολυχρονίδης.

Πηγή : dailymedia.com

Πηγή: true.gr