Ο Άκης Πετρετζίκης είναι τόσο ευτυχισμένος από τη μέρα που γεννήθηκε ο γιος του που δεν σταματά να δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο από το μαιευτήριο!

Ο σεφ δημοσίευσε τα πατουσάκια του γιου του και έκανε γνωστή την είδηση ότι γεννήθηκε ο Πετρετζίκης Junior, φωτογραφία με την αγαπημένη του αλλά και βίντεο από το δωμάτιο του μαιευτηρίου δείχνοντάς μας το μενού που απολαμβάνει η Κωνσταντίνα του!

Η σύντροφός του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, τον Πετρετζίκη junior χαρίζοντας μοναδικές στιγμές στον αγαπημένο της.

Ήταν αρχές Φεβρουαρίου όταν έγινε γνωστή η είδηση πως ο Άκης Πετρετζίκης είναι έτοιμος να υποδεχτεί το πρώτο του παιδί. Μία είδηση που πραγματικά εξέπληξε πολύ ευχάριστα τους πάντες.

Μάλιστα ο γνωστός σεφ είχε μοιραστεί την χαρμόσυνη είδηση μόνο με τους δικούς του ανθρώπους και τους φίλους του, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή είχαν κάνει γνωστά τα υπέροχα συναισθήματα που βίωνε καθώς ήθελε πολύ να γίνει μπαμπάς. Φίλοι και συνεργάτες ήταν δίπλα του από το πρώτο λεπτό που τους ανακοίνωσε το χαρμόσυνο γεγονός και απολάμβαναν όλοι μαζί την πρωτόγνωρη χαρά ανυπομονώντας για τον junior Πετρετζίκη!

Ο Άκης ανέκαθεν διατηρούσε ένα χαμηλό προφίλ, προστατεύοντας την ιδιωτική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, έτσι έπραξε και σε αυτή την ευτυχισμένη του στιγμή. Λίγες ημέρες μετά την είδηση ότι θα γίνει μπαμπάς ο ίδιος το επιβεβαίωσε μέσα από την πιο γλυκιά ανάρτηση.

Τώρα που γεννήθηκε ο μπόμπιρας, ο Άκης είναι τρελαμένος και δημοσιεύει στιγμιότυπα από το μαιευτήριο!

Δείτε τη νέα φωτογραφία που ανήρτησε από το δωμάτιο του μαιευτηρίου!

Η φώτο με την αγαπημένη του στο μαιευτήριο.

Η πρώτη φώτο του γιου του.


Το μενού που απόλαυσε η αγαπημένη του.

Το μενού που απόλαυσε η αγαπημένη του.

Το πρωινό που έφαγε η Κωνσταντίνα.

Πηγή : gossip-tv.gr

Πηγή: true.gr