Ο Άκης Πετρετζίκης και η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ πριν τέσσερις μέρες έγιναν γονείς για δεύτερη φορά και τα πρώτα στιγμιότυπα με την κορούλα τους είναι μοναδικά!

Ο σεφ και η σύζυγός του απέκτησαν ένα υγιέστατο κοριτσάκι και ο Άκης δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά του που η οικογένειά του μεγάλωσε κι άλλο και δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο από το μαιευτήριο.

Τη χαρμόσυνη είδηση ανακοίνωσε ο σεφ μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Σήμερα ήρθε στη ζωή η μικρουλίτσα μας! Για ακόμα μία φορά η Κωνσταντίνα μου έκανε το καλύτερο δώρο που θα μπορούσα να ονειρευτώ! Αν και δεύτερη φορά μπαμπάς, θα ορκιζόμουν πως τα συναισθήματα είναι λες και έγινα πρώτη φορά μπαμπάκας! Μεγάλο θαυμασμό σε όλες τις γυναίκες για την υπερπροσπάθεια που κάνουν για να φέρουν στον κόσμο μια ζωούλα…

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον γιατρό μας @detorakisstelios, στη μαία μας @ioannadim21, και σε όλο το προσωπικό για τη φροντίδα τους και τον επαγγελματισμό τους (στη συγκεκριμένη περίπτωση μπορώ να πω πως πραγματικά ήταν ό,τι καλύτερο μας έχει συμβεί). Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στο μαιευτήριο που πραγματικά ολοκληρώνει αυτό το ταξίδι σε όλους με τις καλύτερες αναμνήσεις!» έγραψε χαρακτηριστικά ποστάροντας φωτογραφία της νεογέννητης χωρίς να φαίνεται το προσωπάκι της.

Φυσικά ακολούθησαν κι άλλα στιγμιότυπα στα οποία απεικονίζεται τόσο η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ με την νεογέννητη όσο και ο τρισευτυχισμένος μπαμπάς! Εσείς τα είδατε όλα;

Δείτε την παρακάτω gallery

Πηγή: true.gr