Χαμός στο Πρωινό ανάμεσα στην Φαίη Σκορδά και τον Παύλο Χαϊκάλη όταν ρωτήθηκε για τη δήλωσή του «είμαι άντρας παλιάς κοπής»!

Ο Παύλος Χαϊκάλης επιστρέφει στο θέατρο μετά τις καταγγελίες εις βάρος του και αυτό στάθηκε αφορμή να βγει τηλεφωνικώς στον αέρα του πρωινού!

Ο καβγάς ξεκίνησε όταν η Φαίη του είπε: «Βγήκες στην Σίσσυ Χρηστίδου και αυτό είναι εκτιμητέο… και αυτό που σχολιάστηκε αλλά δεν άρεσε και σε εμένα είναι «το άντρας παλιάς κοπής»!

Και τότε ο ηθοποιός νευρίασε: «Γνωρίζετε τι είναι άντρας παλιάς κοπής; Φαίη μου ξέρεις τι σημαίνει άντρας παλιάς κοπής;»

Η παρουσιάστρια τόνισε: «Δεν θέλω να «κλείνω τα μάτια»… δεν θέλω να ανοίξουμε μία τέτοια κουβέντα…. Και επειδή είστε στο τηλέφωνο να λέμε ότι δεν έχουν γίνει και άλλα πράγματα, το θεωρώ ότι είναι ανέντιμο για μένα… »!

Τότε ο Παύλος Χαϊκάλης: «Φαίη μου ο άντρας παλιάς κοπής είναι ο άντρας της δεκαετίας του 20, που μαστίγωνε τις γυναίκες, που είχε τον νόμο με το μέρος του, που ασκούσε εξουσία και βία στις γυναίκες θα σας πω έχετε δίκιο. Αν όμως πάμε στους άντρες της παλιάς κοπής που είναι ο άντρας που σέβεται τις γυναίκες, ανοίγει την πόρτα…

Μισό λεπτό Φαίη! Άσε με να μιλήσω. Εγώ βγήκα να μιλήσω! Όταν λοιπόν ένας άνδρας ξέρει να φλερτάρει δια ζώσης και όταν ξέρει να φερθεί και να κάνει μία γυναίκα, τότε με συγχωρείς αλλά έχω δίκιο εγώ. Αγαπούλα μου, δεν ξέρεις τα γεγονότα. Ποιο όχι; Αφού δεν ξέρετε την υπόθεση γιατί δεν το παραδέχεστε… Θέλετε να κυνηγήσετε τον Χαϊκάλη… Δεν ξέρεις τα γεγονότα…. Δεν ξέρεις την υπόθεση».


Και η Σκορδά τόνισε ότι έχει μιλήσει με κοπέλα από την Κύπρο και γνωρίζει…

Χαμός στο Πρωινό με το τηλεφώνημα του Χαϊκάλη!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω…

Πηγή : gossip-tv.gr

Πηγή: true.gr