Παρά λίγο να χάσει τη ζωή της μία 25χρονη κοπέλα από την Κολομβία η οποία δέχθηκε άγρια επίθεση από τον ίδιο της τον σκύλο.

Αναλυτικότερα, η νεαρή ιδιοκτήτρια του σκύλου έδενε τα παπούτσια της για να βγει, όταν ξαφνικά της επιτέθηκε το πίτμπουλ της την περασμένη Πέμπτη, όπως ανέφεραν κολομβιανά μέσα ενημέρωσης.

Καταβάλλοντας μεγάλη προσπάθεια κατάφερε να βγει από το διαμέρισμά της, ψάχνοντας κάποιον να την βοηθήσει. Έφτασε στο ασανσέρ, όπου το σκυλί της επιτέθηκε ξανά και το κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας.

«Η αντίδρασή της ήταν να συρθεί μέχρι την πόρτα και να βγει στο διάδρομο, με την ελπίδα πως κάποιος θα ερχόταν να τη βοηθήσει», είπε μια πηγή της αστυνομίας της πόλη Κούκουτα, σύμφωνα με την εφημερίδα La Opinion.

Το σκυλί ηλικίας τεσσάρων ετών στάθηκε από πάνω της στο ασανσέρ καθώς εκείνη ήταν ανάσκελα και συνέχισε να δαγκώνει το αριστερό της χέρι. Η γυναίκα προσπάθησε να σπρώξει το πιτ μπουλ βάζοντας το δεξί χέρι της στο πρόσωπό του και στη συνέχεια προσπαθούσε να πατήσει το κουμπί του ανελκυστήρα.

Στο ασανσέρ ο σκύλος σταμάτησε τη λυσσαλέα επίθεσή του για λίγο αλλά της όρμησε για άλλη μια φορά πριν η γυναίκα ξεκινήσει να σέρνεται έξω από το ασανσέρ.

Η 25χρονη αναγκάστηκε τελικά να συρθεί από τον διάδρομο του πέμπτου ορόφου μέχρι τον προθάλαμο της πολυκατοικίας, όπου οι γείτονες έσπευσαν να την βοηθήσουν και τράβηξαν τον σκύλο μακριά.

Η αστυνομία της Κούκουτα είπε ότι η 25χρονη υπέστη κατάγματα στα δάχτυλα στο δεξί της χέρι, πολλαπλά κατάγματα στο αριστερό και τραύματα στα άνω άκρα. Οι αρχές δήλωσαν ότι έχουν στη διάθεσή τους 10 ημέρες για να κάνουν μια μελέτη συμπεριφοράς στον σκύλο και να προσδιορίσουν το μέλλον του, συμπεριλαμβανομένης της πιθανότητας ευθανασίας.

πηγη: thetoc.gr

Πηγή: true.gr