Σοκαρισμένος είναι ο Νίκος Μουρατίδης από τον ξαφνικό θάνατο του καλού του φίλου Παναγιώτη Σκαφτούρου.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής, σκοτώθηκε σε τροχαίο με το αυτοκίνητό του στη Σαντορίνη. Ο άδικος θάνατός του σόκαρε το χώρο του ποδοσφαίρου και έριξε στο πένθος τους αγαπημένους φίλους και συγγενείς του άτυχου Παναγιώτη.

Ένας από αυτούς ήταν και ο Νίκος Μουρατίδης ο οποίος σοκαρισμένος έγραψε στο προφίλ του στο facebook:

«Την περασμένη βδομάδα με ρώταγε πότε θα παω Σαντορίνη – και τώρα με πήραν να μου πουν ότι σκοτώθηκε… 34 ετών παλικάρι, παιδί μάλαμα. Παναγιώτης Σκαφτούρος. Φίλος…
Είμαι ράκος….Αγόρι μου θα σε θυμάμαι πάντα… Καλό σου ταξίδι».

Δείτε την ανάρτησή του στο Athensmagazine.gr:

«Θα κοιτάω τον ουρανό και θα…» – «Ραγίζει» καρδιές το μήνυμα της συντρόφου του 34χρονου ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Σκαφτούρου
Σοκ έχει προκαλέσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο ο θάνατος του 34χρονου πρώην ποδοσφαιριστή, Παναγιώτη Σκαφτούρου. Σπαρακτικό ήταν και το μήνυμα της συντρόφου του, το οποίο «ραγίζει» καρδιές:

«Μου λείπει η ζεστασιά της αγκαλιάς σου και η αγάπη που ένιωθα κάθε φορά που κρυβόμουν μέσα εκεί …μου λείπει το όμορφο χαμόγελο σου και ο ήχος της φωνής σου όταν έλεγες το όνομα μου…μου λείπει να μου λες να προσέχεις…μα πάνω από όλα μου λείπεις εσύ ζωή μου!!Άγγελε μου θα ζεις για πάντα μέσα μου!!! Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα όνειρα που κάναμε μαζί!!Θα Σ’ αγαπώ για πάντα! ξέρω ότι θα μας προσεχείς όλους! Θα κοιτάω τον ουρανό και θα είσαι εκεί να μου κλείνεις το μάτι και να μου λες προχωρά μην φοβάσαι τίποτα όπως έκανες πάντα! θα είσαι το πιο όμορφο αστέρι στον ουρανό! Σ’ αγαπάω άγγελε μου❤️❤️❤️❤️ θα σ’ αγαπάω για πάντα, θα ζεις μέσα μου!».

Πηγή: true.gr