Θυμάστε τη Μαιρούλα από το «Κωνσταντίνου και Ελένης», με την οποία είχε… ξετρελαθεί ο Μάνθος παρά τα 17 της χρόνια; Ο Φουστάνος σήμερα… δε θα την αναγνώριζε, με την ίδια αισίως να έχει φτάσει στα 41.

Όπως όλοι θυμόμαστε, η Γιώτα Τζουάνη υποδύθηκε τη 17χρονη γειτόνισσα του Μάνθου, Μαιρούλα, με την οποία ο ίδιος δήλωνε… σφόδρα ερωτευμένος. Τότε, εμφανίστηκε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες καστανόξανθη, με κοτσιδάκια και πολύ μικροκαμωμένη. Αυτό, άλλωστε, απαιτούσε και ο ρόλος.

Όλα αυτά στο απολαυστικό επεισόδιο της σειράς «Τα τριάντα… βάλε καράτια» χάρη στο οποίο η ηθοποιός έγινε ευρέως γνωστή τηλεοπτικά.

Ο ρόλος της ηθοποιού ήταν τόσο χαρακτηριστικός, που οι φαν της σειράς τη θυμούνται μέχρι σήμερα, με τον Νικόλα επίσης να είναι εντελώς διαφορετικός.

Ωστόσο, τα χρόνια πέρασαν και η «Μαιρούλα» μεγάλωσε. Η ηθοποιός είναι πλέον 41 ετών και απέχει από την τηλεόραση. Εξακολουθεί να εργάζεται στον χώρο του θεάματος, μα δείχνει να προτιμά τις θεατρικές παραστάσεις. Σήμερα, μοιάζει εντελώς διαφορετική. Έχοντας επιλέξει το κατάξανθο μαλλί που της στερεί το «παιδικό» στοιχείο, η Γιώτα Τζουάνη είναι πολύ διαφορετική.

Κι αυτό, λόγω του ότι έχουμε να την απολαύσουμε πολύ καιρό τηλεοπτικά και οι περισσότεροι τη θυμόμαστε ως γειτόνισσα – πειρασμό!

Πηγή: true.gr