Είναι ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά στο νέο πρόγραμμα του Open. Ο Γιώργος Μαυρίδης επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση με μια ταξιδιωτική εκπομπή που το κοινό περιμένει με αγωνία καθώς οι προσδοκίες είναι μεγάλες.

Τα ταξίδια βέβαια είναι απρόβλεπτα κι αυτό φάνηκε και στο τελευταίο που ετοίμασε ο Γιώργος Μαυρίδης με την ομάδα του. Το ταξίδι με προορισμό το Μεξικό ήταν περιπετειώδες, αλλά για όλους τους λάθος λόγους.

Πιο συγκεκριμένα κι ενώ το πλάνο ήταν ο Γιώργος και οι συνεργάτες του να πάνε στη ζούγκλα για ρεπορτάζ-ντοκιμαντέρ όλα πήγαν στραβά. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου των διαβατηρίων και των αποσκευών διαπιστώθηκε ότι 4 άτομα απ’ το συνεργείο της εκπομπής δεν είχαν δηλώσει τόπο κατοικίας με αποτέλεσμα να διαταχθεί η σύλληψή τους.

Οι πέντε άνδρες οδηγήθηκαν στα κρατητήρια του αεροδρομίου καθώς ήταν υπό κράτηση. Και οι 5 είναι καλά στην υγεία τους και μάλιστα μίλησαν και με τους οικείους τους προκειμένου να τους καθησυχάσουν.

Η εκτίμηση που υπάρχει είναι ότι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο η περιπέτειά τους θα τελειώσει σύντομα, καθώς το πιθανότερο σενάριο αυτή τη στιγμή είναι η απέλασή τους.

Πηγή: true.gr