Ο 60χρονος Δ.Β., μόνιμος κάτοικος Ανδραβίδας και πατέρας δύο παιδιών, είναι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού στο οποίο διέμενε η οικογένεια Κλότσι πριν δολοφονηθεί άγρια από τον ίδιο, καθώς ομολόγησε το στυγερό του έγκλημα μετά τη σύλληψή του το βράδυ της Παρασκευής.

Ο καθ’ ομολογία δράστης είχε μεταφερθεί το πρωί του Σαββάτου από την Πάτρα στον Πύργο, στον οποίο έγινε και η προανάκριση που οδήγησε τελικά στην ομολογία της δολοφονίας των 4 μελών της οικογένειας Κλότσι.

Η αστυνομία είχε στήσει μπλόκα για τον εντοπισμό του και σε ένα από αυτά έπεσε ο ίδιος αργά το βράδυ της Παρασκευής οδηγώντας το μπλε φορτηγάκι του στην Περιμετρική Οδό της Πάτρας.

Ο 60χρονος που σύμφωνα με μαρτυρίες συγχωριανών του είχε δείξει στο παρελθόν ακραίες βίαιες συμπεριφορές, όπως πχ τον πυροβολισμό συγχωριανού του χωρίς σημαντικό λόγο, είχε έντονους καβγάδες αρκετά συχνά με τον δολοφονηθέντα πατέρα της οικογένειας, Αρμάντο Κλότσι.

Νωρίς το πρωί μεταφέρθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας, και εκεί τελικά ομολόγησε πως ο ίδιος σκότωσε τον Αρμάντο και την Μαρία Κλότσι, και έπνιξε τα δύο μωρά τους, ενός και δύο ετών την ώρα που κοιμόντουσαν.

Στις αποκλειστικές φωτογραφίες από την αποθήκη του 60χρονου, που έφερε στο φως το flamis.gr, φαίνεται ο χώρος που μεταφέρθηκαν συρόμενα, κατά πάσα πιθανότητα, τα πτώματα των δύο γονιών της οικογένειας, από τον ίδιο τον δολοφόνο τους.


Πηγή: dailymedia.com.gr

Πηγή: true.gr