Θλίψη προκαλεί η είδηση ότι ένα νεαρό κορίτσι μόλις 18 ετών αυτοκτόνησε την περασμένη Δευτέρα. Η σταρ του TikTok Dazhariaa Quint Noyes είχε προηγουμένως αναρτήσει ένα τελευταίο βίντεο στα social media.

Οι γονείς της επιβεβαίωσαν τον θάνατό της που οφείλεται σε αυτοκτονία, ενώ η μητέρα της έδωσε ακόμη περισσότερες πληροφορίες μέσω ανάρτησης στο Facebook, λέγοντας ότι το κορίτσι κρεμάστηκε, όπως μεταδίδει η Daily Mail.

Ο πατέρας της Noyes, Raheem Alla, μοιράστηκε ένα μήνυμα με φωτογραφίες της κόρης του στο TikTok και ευχαρίστησε τους πάντες για την αγάπη και την υποστήριξή τους. «Δυστυχώς δεν είναι πια μαζί μας και έχει πάει σε ένα καλύτερο μέρος», έγραψε.

@king_raheem_allahI just want to thank everyone for their love and support of my daughter. Unfortunately she is no longer with us and has gone to a better place.

♬ Missing You – Brandy & TAMIA & Gladys Knight & Chaka Khan

Σε μια σελίδα στο GoFundMe που δημιουργήθηκε για την κόρη, ο πατέρας πρόσθεσε ότι εύχεται η κόρη του να του είχε μιλήσει προτού πάρει την απόφαση να δώσει τέλος στη ζωή της. «Εύχομαι μόνο να μου είχε μιλήσει για το στρες και τις σκέψεις αυτοκτονίας που είχε», είπε.

Τη Δευτέρα, η 18χρονη είχε αναρτήσει βίντεο στο Instagram story με το ταγκ ότι ήταν το τελευταίο της ποστ. Στο βίντεο το νεαρό κορίτσι χόρευε και τραγουδούσε, προτού γράψει: «ΟΚ, το ξέρω ότι σας ενοχλώ όλους, αυτή είναι η τελευταία μου ανάρτηση».

Ο συντετριμμένος πατέρας δήλωσε την Τρίτη ότι εύχεται να είχαν καταφέρει να το ξεπεράσουν. «Θέλω μόνο να σε κρατήσω ξανά. Τώρα επιστρέφω σπίτι και δεν θα είσαι πια εκεί να με περιμένεις. Πρέπει να σε αφήσω να πετάξεις με τους αγγέλους», πρόσθεσε.

@dazhariaaI’m shadowbanned , I’ll be posting more on @deesoswavyy 🖤

♬ original sound – kaylani 🙂

«Ήταν η μικρή καλύτερη φίλη μου και σε καμία περίπτωση δεν είχα προετοιμαστεί να θάψω το παιδί μου. Ήταν τόσο ευτυχισμένη και ενθουσιαζόταν να με βλέπει να επιστρέφω σπίτι», είπε ο πατέρας.

Πηγή: true.gr