Αυτό το κορδόνι της Χριστίνας Παππά παραλίγο να βουλιάξει την Μύκονο

Η Χριστίνα Παππά, μπορεί να έχει γεννηθεί και να έχει μεγαλώσει στον Βόλο, φαίνεται όμως ότι αγάπησε όσο τίποτα άλλο την Μύκονο, αφού εδώ και χρόνια είναι η βάση της, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Μπορεί όλοι εμείς να την έχουμε γνωρίσει ως μια απο τις ομορφότερες ηθοποιούς της δεκαετίας των 80s και 90s, η ίδια πάντως τα τελευταία χρόνια έχει ρίξει μαύρη πέτρα στην τηλεόραση και πλέον πρέπει να την θεωρούμε μόνο επιχειρηματία.

Είναι ιδιοκτήτρια ενός απο τα καλύτερα shushi εστιατόρια στην Μύκονο και κάθε καλοκαίρι υποδέχεται όλο τον κόσμο γνωστούς και αγνώστους, Έλληνες και μη και δεν διστάζει να φωτογραφίζεται μαζί τους.

Θα έλεγε κανένας ότι μόλις το καλοκαίρι κάνει την εμφάνιση του στην Μύκονο η Χριστίνα Παππά, σταματάει να κοιμάται και 24 ώρες το 24ωρό δίνει το παρών σε όλα τα δρώμενα του νησιού, το οποίο και υπεραγαπάει.

Κάθε βράδυ θα την βρείτε στο εστιατόριο της, σίγουρα θα την δείτε σε όλες τις κοσμικές εκδηλώσεις του νησιού και όπου γίνεται χαμός, εκεί όμως που δεν θα την δείτε να εμφανίζεται είναι στις κοσμικές παραλίες του νησιού που πάνε όλοι οι celebrities.

Η Χριστίνα Παππά θέλει να απολαμβάνει τον ήλιο και την θάλασσα χωρίς να την ενοχλεί κανένας, χωρίς τα αδιάκριτα φώτα των καμερών και μακριά απο paparazzi.

Άλλωστε όταν εκείνη επιλέξει τι θέλει να σας δείξει, θα το κάνει με τον δικό της μοναδικό τρόπο και να είστε σίγουροι ότι θα το κάνει πολύ εντυπωσιακά.

Ακριβώς όπως το έκανε και το περασμένο καλοκαίρι με το παρακάτω βίντεο που έκανε θραύση μόλις το ανέβασε στο instagram! Μιλάμε για μια 52 ετών καλλονή, δεν συμφωνείτε;

Πηγή: tvfreaks.gr

Πηγή: true.gr