Την πύλη εξόδου των φυλακών Κορυδαλλού πέρασε η Αφροδίτη Μπάρμπα, το γνωστό μοντέλο που συνελήφθη με κοκαΐνη στη Γλυφάδα το περασμένο καλοκαίρι. Στις πρώτες δηλώσεις της ως ελεύθερη πλέον μίλησε στον ALPHA και την εκπομπή Tlive με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Τρεις μήνες μετά τη σύλληψη στην περιοχή της Γλυφάδας για κατοχή κοκαΐνης, η Αφροδίτη Μπάρμπα αφέθηκε νωρίτερα την Παρασκευή (03.12.2021) ελεύθερη από τις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού.

Το γνωστό μοντέλο μίλησε στην κάμερα του Tlive και αποκάλυψε ποιο είναι το πρώτο που θέλει να κάνει μετά το τέλος της περιπέτειας.

«Το μόνο που θέλω να πω αυτή τη στιγμή είναι ότι θέλω να γυρίσω στο παιδί μου, που είναι ό,τι πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή. Θέλω να ευχαριστήσω τον δικηγόρο μου, τον κ. Κούγια, την κα ανακρίτρια, τον κο εισαγγελέα, όλα τα στοιχεία αυτά που έδειξαν… Και είμαι σίγουρη ότι θα αποδειχθεί η αθωότητά μου», δήλωσε η Αφροδίτη Μπάρμπα.

«Την ονειρευόμουν αυτή την ημέρα. Σκεφτόμουν πως ήμουν μακριά από την κόρη μου όλο αυτόν τον καιρό, πρόσθεσε στη συνέχεια η Αφροδίτη Μπάρμπα.

Δηλώσεις έκανε και ο συνήγορος υπεράσπισής της, Αλέξης Κούγιας.

Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ του Tlive με την Τατιάνα Στεφανίδου:

Πηγή : newsit.gr

Πηγή: true.gr