Πριν από μερικές εβδομάδες το αγόρι της είχε αφιερώσει ποίημα λέγοντας «είσαι τα πάντα για μένα»
Δεν τη χωράει ο νους την τραγωδία στη Βραζιλία με ένα 11χρονο αγόρι να δολοφονείται από τη μητέρα του επειδή έπαιζε με το κινητό του τηλέφωνο.

Σύμφωνα με την αστυνομία της Βραζιλίας η 33χρονη Αλεξάντρα Ντουγκονέσκι στραγγάλισε τον 11χρονο Ραφαέλ επειδή οργίστηκε γιατί αυτός έπαιζε αρκετή ώρα με το κινητό του.

Το μικρό αγόρι, μάλιστα, πριν από μερικές εβδομάδες είχε καταγράψει με το κινητό του ένα ποίημα αφιερωμένο στη μητέρα του στο οποίο έλεγε ότι την αγάπα πάρα πολύ.

Στο ποίημα ο Ραφαέλ ευχαριστούσε την μητέρα του για όσα έκανε για τον ίδιο και τον αδερφό του προσθέτοντας χαμογελαστός «σημαίνεις τα πάντα για μένα».

Στα πρώτα στάδια της ανάκρισης η διαζευγμένη 33χρονη επιχείρησε να ρίξει στάχτη στα μάτια των αστυνομικών υποστηρίζοντας ότι ο 11χρονος είχε φύγει από το σπίτι μετά από καβγά που είχαν.

Οι αστυνομικοί τότε ξεκίνησαν εκτεταμένες έρευνες σε ένα αλσύλιο κοντά στο σπίτι της οικογένειας αλλά όταν δεν βρήκαν κάτι επέστρεψαν στην ανάκριση της 33χρονης η οποία «έσπασε» και ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη της.

Η ίδια αποκάλυψε, μάλιστα, στους αστυνομικούς ότι είχε βάλει το πτώμα του γιου της σε ένα κουτί και το είχε αφήσει στο γκαράζ ενός γείτονα.

Πηγή: true.gr