Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της 48χρονης Ευρυδίκης στην λίμνη Κρεμαστών στην Ευρυτανία, η οποία αγνοείται από την περασμένη Πέμπτη.

Η μητέρα της 48χρονης συγκλονισμένη μίλησε στην εκπομπή «Live News» και ανέφερε τα τελευταία λόγια που αντάλλαξε με την κόρη της.

Ευρυτανία: Ποια ήταν η τελευταία κουβέντα της 48χρονης με τη μητέρα της

«Της είπα: “Έφαγες με το παιδί;”, “ναι, φάγαμε” λέει, “φάγαμε και φρούτα”. Έφαγε και όταν τελείωσε το φαγητό τα μακαρόνια με τον κιμά μου είπε: “Αχ βρε μαμά πόσο μ’ αρέσαν αυτά τα μακαρόνια”, “γιατί δεν θα έρθεις μετά παιδί μου να φας”, της λέω. Αυτός ήταν ο διάλογος. Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια» ανέφερε η μητέρα της μιλώντας στην εκπομπή και πρόσθεσε:

«Τον τελευταίο χρόνο που ακούστηκαν αυτά, ήταν τόσο αγαπημένοι, γι’ αυτό και δεν χώριζαν. Τη βλέπαμε κάπως αρκετά πεσμένη, της λέγαμε να πάει για θεραπεία και αυτή και ο άντρας της. Πάει στη δουλειά της το πρωί κανονικά, βόλτες, έτρεχε και της άρεσε κιόλας με τις λίμνες και με τα βουνά».

«Δεν ξέρουμε τίποτα ακόμα. Είναι ο γαμπρός μου κάτω. Κατεβήκαμε χθες κάτω, καθίσαμε όλο το μεσημέρι ως το βράδυ. Δεν ξέρουμε, η λίμνη είναι βαθιά, κάνει και κρύο, φοβερό κρύο» ανέφερε η μητέρα της 48χρονης για την εξέλιξη των ερευνών.

Σε εξέλιξη οι έρευνες στην Ευρυτανία για τον εντοπισμό της 48χρονης

Να αναφέρουμε πως άντρες των υποβρυχίων αποστολών του λιμενικού σώματος καταδυθήκαν δύο φορές ερευνώντας τα σημεία που στο σόναρ εμφανιζόταν ίσως ευρήματα, όμως η έρευνα των δυτών δεν έφερε κάποιο αποτέλεσμα.

Ο μόνος ανασταλτικός παράγοντας που θα δυσκολέψει την έρευνα είναι η επιδείνωση του καιρού που θα περιορίσει της επίγειες δύναμης της αστυνομίας και της πυροσβεστικής που ερευνούν την λίμνη Κρεμαστών περιμετρικά. Όσο αφορά τους δύτες του λιμενικού και της ΕΜΑΚ μπορούν να συνεχίσουν την έρευνα στην λίμνη χωρίς προβλήματα.

Πηγή: true.gr