Ένα γαμήλιο γλέντι που θα μείνει αξέχαστο.

Μια αξέχαστη βραδιά είχαν την ευκαιρία να ζήσουν οι φίλοι και οι συγγενείς του Άκη Πατρετζίκη και της Κωνσταντίνας Παπαμιχαήλ που έδωσαν το παρόν στον γάμο τους και στη βάπτιση του γιου τους Αχιλλέα σε κτήμα στο Κορωπί.

Από νωρίς ο 34χρονος σεφ δημοσίευσε stories στο Instagram από τα δύο μυστήρια αλλά το κέφι που ακολούθησε στη γαμήλια δεξίωση ήταν ακόμα μεγαλύτερο.

Ο Άκης έφτιαξε το φαγητό του γάμου
Την αποκάλυψη έκανε μαζί με τη σύζυγό του πια Κωνσταντίνα η οποία τόνισε πως το φαγητό ήταν εξαιρετικό με τον Πετρετζίκη να τονίζει πως τα λέει αυτά επειδή δεν έχει άλλη επιλογή.

Το τρυφερό φιλί με τη σύζυγό του Κωνσταντίνα και το όνομα που πήρε ο γιος του

Το τρυφερό φιλί
Ο Άκης έκανε είσοδο μετά τον γάμο και τη βάπτιση, στη γαμήλια δεξίωση με το τραγούδι αρχής του Star Wars ενώ το ζευγάρι κρατούσε στην αγκαλιά του τον Πετρετζίκη Junior, τον μικρό Αχιλλέα.

Άλλωστε, το story με τον Πετρετζίκη junior που πόσταρε νωρίτερα ο Άκης, στους 1,7 εκατομμύρια followers του, έδειχναν τον γιο του ντυμένο με ολόσωμο φορμάκι Star Wars.

Άκης και Κωνσταντίνα γνωρίστηκαν στα social media και ο Πετρετζίκης δεν έκρυψε από την αρχή της σχέσης του, τα συναισθήματά του. Μετά τη γνωστοποίηση της εγκυμοσύνης και τον ερχομό του γιου του, ο σεφ συνηθίζει να μας δείχνει στιγμές της καθημερινότητάς του ως μπαμπάς πια.

Στο γλέντι πρώτος ο γαμπρός:
Και τραγούδησε και χόρεψε με τους κολλητούς και χόρεψε και με την Κωνσταντίνα. Ο Άκης Πετρετζίκης υπήρξε η ψυχή του γαμήλιου πάρτι και στα stories του συνεργάτη του Γιάννη Μάργαρη – γνωρίστηκαν ως συμπαίκτες στο MasterChef 1 στο Mega το 2010- αλλά και στα στόρις του παρουσιαστής Χρήστου Ανθόπουλου, φάνηκε ποιος έκλεψε τις εντυπώσεις στον γάμο του Πετρετζίκη.

Ο Άκης τραγούδησε τον βασιλιά της σκόνης, χόρεψε ροκ με την Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ αγκαλιά και πάρταρε μαζί με τους κολλητούς του με ροκ και πάλι τραγούδια σαν να ήταν σε πενταήμερη.

To πρώτο story μετά τον γάμο:
Και μπορεί το γλέντι του γάμου του Άκη με την αγαπημένη του Κωνσταντίνα να κράτησε ως αργά, όμως ο σεφ έχει ήδη ξυπνήσει και το πρώτο του στόρι είναι ενδεικτικό για τη νέα του ζωή. Ο Άκης υπογράφει πια στο Instagram του με τους 1,7 εκατομμύρια followers τουως «Greek Chef & New Dad» και στον δεύτερο ρόλο του, αυτόν του μπαμπά, υπηρέτησε και σήμερα το πρωί. Ο μικρός Αχιλλέας ξύπνησε νωρίς και ο σεφ έπαιζε μαζί του.

Το πρώτο στόρι του Άκη μετά τον γάμο είναι γεγονός

Όχι, δεν ήταν μια φωτογραφία από τον γάμο

Αλλά το πρωινό του με τον Αχιλλέα, τον γιο του

Πηγή : queen.gr

Πηγή: true.gr