8χρονος body builder: Πολύ καιρό πριν εμφανιστεί στη ζωή των ανθρώπων, το διαδίκτυο, υπήρχε ένα γεγονός, το οποίο ήταν ιδιαίτερο. Πριν την ενημέρωση μέσω ίντερνετ, ο Richard Sandrak ήταν κάτι μοναδικό, κάτι πρωτοφανές, κάτι σπάνιο για εκείνη την εποχή. Ο λόγος δεν ήταν άλλος από το γεγονός πως αποτέλεσε τον πρώτο body builder μικρής ηλικίας.

8χρονος body builder: Ακολουθεί μία φωτογραφία, η οποία δείχνει πώς είναι σήμερα, ο «Μικρός Ηρακλής

Αυτό, το περιστατικό, με τον «Μικρό Ηρακλή» συνέβη πριν από περίπου είκοσι χρόνια. Συγκεκριμένα, ο «Μικρός Ηρακλής» έκανε την εμφάνισή του στις αρχές του 2000. Όπως ήταν φυσικό, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ασχολήθηκαν αρκετά μαζί του. Ωστόσο, ο λόγος ήταν προφανής, καθώς ο Richard Sandrak ήταν ιδιαίτερα γυμνασμένος και φουσκωτός για την ηλικία του. Αυτό μπορεί να το αντιληφθεί εύκολα, ο καθένας, αν παρακολουθήσει τη φωτογραφία, η οποία βρίσκεται παρακάτω:

8χρονος body builder: Ακολουθούν δύο φωτογραφίες, οι οποίες δείχνουν πώς είναι σήμερα, ο «Μικρός Ηρακλής»

 

Τα χρόνια έχουν περάσει και ο «Μικρός Ηρακλής» βρίσκεται σήμερα στην ηλικία των είκοσι οκτώ ετών. Πολλοί αναρωτιούνται για το πώς μπορεί να είναι σήμερα εξωτερικά, ο Richard Sandrak. Αν έχετε κι εσείς περιέργεια, απλά δείτε την ακόλουθη φωτογραφία:

8χρονος body builder: Ακολουθεί βίντεο, το οποίο δείχνει πώς είναι σήμερα, ο «Μικρός Ηρακλής»

Πηγή: true.gr