Αγαπημένοι χαρακτήρες Καρτούν – Χρήσιμες πληροφορίες: Μπορεί κάποιοι να θεωρούν πως τα Καρτούν είναι αποκλειστικά αποτελέσματα της φαντασίας, όμως, έχουν άδικο. Υπάρχουν αποδείξεις που δείχνουν πως τα Καρτούν είχαν μέσα τους και αληθινά στοιχεία.

Αγαπημένοι χαρακτήρες Καρτούν – Χρήσιμες πληροφορίες: Εννέα χαρακτήρες που βασίστηκαν σε πραγματικούς ανθρώπους

1. W.C. Fields (Κύριος Magoo): Ο συγγραφέας Millard Kaufman δεν είχε σκοπό να μοιάζει στον Fields. Όμως, αποτέλεσε τελικά μία έμπνευση από το γνωστό κωμικό.

2. Frank “Rocky” Fiegel (Ποπάι): Η ομοιότητα είναι εκπληκτικοί. Οι δύο τους έχουν το ένα μάτι πιο κλειστό. Επίσης, τους άρεσαν πολύ οι καβγάδες και κάπνιζαν πίπα.

3. Dennis Lloyd Ketcham (Ντένις ο Τρομερός): Ο γιος του σκιτσογράφου Hank Ketcham ήταν τρομερός. Έτσι, ο σκιτσογράφος εμπνεύστηκε από το γιο του, τον διάσημο χαρακτήρα του.

4. Veronica Lake, Lauren Bacall και Rita Hayworth (Jessica Rabbit): Στην αρχή ο χαρακτήρας σχεδιάστηκε με βάση τη Rita Hayworth, πριν χρησιμοποιήσει το μαλλί της Veronica Lake. Τελικά, πάρθηκαν στοιχεία και από την Lauren Bacall.

5. Margaret Kerry (Tinker Bell): Η έκδοση της διάσημης νεράιδας της Disney σχεδιάστηκε, με βάση την ηθοποιό Kerry.

6. Deadeye/Red Skelton (Yosemite Sam): Ο κωμικός δημιούργησε τον αγαπημένο χαρακτήρα των Looney Tunes, βασιζόμενος στον Skelton.

7. Percy Crosby (Skippy): Ο Crosby εμπνεύστηκε αυτόν τον χαρακτήρα από τον εαυτό όταν ήταν παιδί.

8. Marjorie Henderson Buell (Μικρή Lulu): Η Buell εμπνεύστηκε επίσης τον διάσημο χαρακτήρα από τον εαυτό της ως παιδί.

9. Henry: Ο χαρακτήρας του Carl Anderson βασίζεται σε ένα σκίτσο που σχεδίασε στην ηλικία των 67 για τους μαθητές του.


Πηγή: enimerotiko.gr

Πηγή: true.gr