Η Ράνια Σχίζα, που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό με τη συμμετοχή της στην σειρά “Σαββατογεννημένες” του MEGA, υποδυόμενη τη Σούλα ή αλλιώς τη Σενιόρα Σούλα, έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, τα τελευταία χρόνια.

Όπως έχει υπογραμμίσει η ηθοποιός για τη σειρά «οι “Σαββατογεννημένες” ήταν το βάφτισμα για μένα στη τηλεόραση, το οποίο ήταν κάτι το εξαιρετικό. Δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να γίνει με καλύτερο τρόπο. Το “σενιόρα Σούλα” είναι κάτι που γουστάρω τρελά και αγαπώ πολύ μέχρι και σήμερα. Δεν με ενοχλεί καθόλου. Είναι ωραίο να έρχεται να σε βλέπει ο κόσμος και στο θέατρο όμως είναι πολύ μεγάλη ιστορία να έχεις κάνει τον κόσμο να περάσει όμορφα. Έχω ακούσει πολλές γυναίκες να μου λένε ότι γλυτώσαμε την κατάθλιψη και χαρήκαμε πολύ βλέποντας αυτή την δουλειά. Αυτό είναι κάτι πολύ όμορφο και ξεχωριστό. Ότι έχω κάνει μέχρι στιγμής επαγγελματικά, το έχω αγαπήσει διότι ήταν επιλογή μου».

Μπορεί να έχει απομακρυνθεί από τη τηλεόραση, ωστόσο, συνεχίζει να παίζει στο θέατρο, σε επιτυχημένες παραστάσεις, στο πλευρό σπουδαίων ηθοποιών.

Όσον αφορά τις δημόσιες εμφανίσεις της, είναι ελάχιστες, εκ των οποίων μια από αυτές ήταν το 2021, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης και στην πρεμιέρα “Άγουρα Κεράσια”.

Πως είναι η Ράνια Σχίζα μετά τις “Σαββατογεννημένες”

Ράνια Σχίζα Σαββατογεννημένες

Η Ράνια Σχίζα και ο σύζυγός της, ένας πολύ γοητευτικός άνδρας, είναι ένα απολύτως ταιριαστό ζευγάρι.

Ράνια Σχίζα σύζυγος

Πηγή: true.gr