Μύκονος της Πελοποννήσου: Όσοι περιμένουν τον Αύγουστο για να κλείσουν τις διακοπές τους, σίγουρα ένα άγχος παραπάνω το έχουν σε σχέση με τους προνοητικούς που πήγαν Ιούνιο ή Ιούλιο: «Τι θα γίνει με τον κορωνοϊό;», «Θα υπάρχουν κρούσματα εκεί που θα πάω;», «Υπάρχει κίνδυνος στο καράβι;» είναι μερικά μόνο από τα ερωτήματα που στριφογυρίζουν στο μυαλό τους.

Κάποιοι πιο ψαγμένοι βέβαια έχουν ήδη βρει τη λύση και τον ιδανικό προορισμό και δεν αγχώνονται καθόλου.

3 ώρες από την Αθήνα, πας οδικώς με 35.88€ βενζίνη και βρίσκεις μια παραλία-όνειρο πολλών χιλιομέτρων με νερά τόσο καθαρά και κρυστάλλινα που θα ορκιζόσουν ότι βρίσκεσαι στη Μύκονο.

Η αλήθεια όμως είναι ότι βρίσκεσαι στη «Μύκονο της Πελοποννήσου», στην πανέμορφη Κουρούτα, που προσφέρει άφθονες επιλογές στον επισκέπτη. Μπορείς να πας μια ωραιότατη μονοήμερη εκδρομή ή απόδραση το ΣΚ, ή και να περάσεις στην περιοχή ολόκληρες τις καλοκαιρινές σου διακοπές.

Το σίγουρο είναι ένα. Όποια και αν είναι η επιλογή σου, δεν θα ματώσεις οικονομικά. Μπορείς να βρεις καταλύματα πολύ κοντά σε εξαιρετικές τιμές, ταβέρνες όπου θα γευτείς την περίφημη γουρουνοπούλα και ό,τι άλλο επιθυμεί η ψυχή σου σε τιμές που αντέχει η τσέπη σου.

Η Κουρούτα είναι μεταξύ των πιο αναπτυγμένων τουριστικών παραλιών του νομού Ηλείας, με Γαλάζια Σημαία και νερά που σε κερδίζουν απ’ την πρώτη βουτιά, καθώς σταδιακά βαθαίνουν.

Αν είσαι party-animal και σου λείπει η βαβούρα της αληθινής Μυκόνου, τότε στην Κουρούτα, είναι βέβαιο ότι θα βρεις το υποκατάστατο της. Κι εσύ όμως που θες να αποφύγεις την πολυκοσμία και τον συγχρωτισμό, στην ατελείωτη παραλία της Κουρούτας είναι βέβαιο ότι θα βρεις τον δικό σου παράδεισο όπου δεν θα σε ενοχλεί κανείς και θα είσαι μόνο εσύ και η θάλασσα!

Στη Μύκονο της Πελοποννήσου μπορείς να διαλέξεις ήρεμες ή χλιδάτες διακοπές

Αν βέβαια το πορτοφόλι σου αντέχει και θες μια πιο χλιδάτη εμπειρία, τότε δεν θα μείνεις παραπονεμένος. Δίπλα υπάρχουν μερικά από τα καλύτερα spa resorts και ξενοδοχεία της χώρας.

Στην Κουρούτα εκτός από νερά που θα θυμάσαι για μια ζωή θα απολαύσεις και ένα από τα ωραιότερα ηλιοβασιλέματα της Ελλάδας. Και αν θες και την απόλυτη επιλογή οικονομικών διακοπών, την έχεις και αυτή. Δίπλα θα βρεις και κάμπινγκ για να μείνεις με την παρέα σου.

Ό,τι και αν κάνεις, όπως και αν το κάνεις στην Κουρούτα θα σου μείνει αξέχαστο. Ακόμα το σκέφτεσαι;

Πηγή: true.gr