Πριν από ένα μήνα περίπου, Ντέμης Νικολαΐδης και Κατερίνα Παναγοπούλου γίνονταν πρώτο θέμα στην lifestyle επικαιρότητα, μετά από κοινές τους φωτογραφίες που δημοσιεύονταν, στις οποίες φαινόταν να υπάρχει μια οικειότητα και μια τρυφερότητα.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής δεν ήθελε να μπει στη διαδικασία να τραβήξει όσα και η Δέσποινα Βανδή μετά τον χωρισμό τους και γι΄αυτό έσπευσε να διαψεύσει την φημολογία για τη σχέση τους.

Αυτό δε σημαίνει ότι έλεγε την αλήθεια. Πάντοτε, όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά και φαίνεται πως εν προκειμένω η φλόγα έχει ανάψει για τα καλά. Ο Ντέμης και η δημοσιογράφος-παρουσιάστρια ειδήσεων στο MEGA έχουν αναπτύξει μια ερωτική και όχι φιλική σχέση, κρίνοντας κι από τις νέες λήψεις που δημοσιεύει το περιοδικό Ciao.

Τα μίντια προφανώς και θέλουν ο Ντέμης να έχει μια νέα σχέση, μια νέα σύντροφο, ώστε να φτιάξουν στην πορεία μια ωραία ιστορία για το πώς δύο παντρεμένοι άνθρωποι, η Δέσποινα και ο Ντέμης, χώρισαν και έχουν πάει και οι δύο παρακάτω, έχουν βρει έναν νέο άνθρωπο και δείχνουν να είναι καλά στη ζωή τους και μεταξύ τους και φυσικά ως προς τα παιδιά τους.

Φυσικά, μόνο το μέλλον θα δείξει πού θα πάει αυτό το σενάριο.

Προς το παρόν, οι αγκαλιές λένε αρκετά από μόνες τους…

πηγη: dailymedia.com.gr

Πηγή: true.gr