Ήταν Νοέμβρης του 1998 όταν η τηλεοπτική σειρά Muñeca Brava -ή όπως είναι γνωστή στην Ελλάδα, «Μιλάγκρος η ατίθαση», έκανε την εμφάνισή της στη μικρή οθόνη στη Λατινή Αμερική.

Μέσα σε λίγους μήνες, η Natalia Oreiro είχε γίνει πασίγνωστη και στην Ελλάδα, καθώς η επιτυχία της σειράς που προβλήθηκε μέσα από τη συχνότητα του Star ήταν τεράστια και δεν μπόρεσε να ξεπεραστεί από καμία άλλη αντίστοιχη σαπουνόπερα, με μόνη ίσως εξαίρεση τη «Μαρία της Γειτονιάς».

Η Oreiro θεωρήθηκε η ομορφότερη ηθοποιός των λατινοαμερικάνικων παραγωγών που προβλήθηκαν στη χώρα μας, με την ίδια να μην μοιάζει να έχει συνειδητοποιήσει μέχρι σήμερα το πόσο γνωστή κατάφερε να γίνει στο ελληνικό κοινό.

Αυτό που έχει παραδεχτεί, όμως, είναι πως ο ρόλος της Milagros την κυνηγά» μέχρι σήμερα!

Έτσι, η τηλεοπτική Mili, θέλησε να κάνει ένα «δώρο» στο κοινό της, με την ίδια να «μεταμορφώνεται» ξανά σε Milagros 23 ολόκληρα χρόνια μετά και το αποτέλεσμα να μας αφήνει άφωνες. Η αγαπημένη ηθοποιός, βλέπετε, παραμένει το ίδιο όμορφη και άκρως γοητευτική με τον χρόνο να της έχει φερθεί με τον καλύτερο τρόπο.

Αν και η Natalia έχει μπει στη διαδικασία των αισθητικών παρεμβάσεων, το αποτέλεσμα είναι τόσο φυσικό, που τα χαρακτηριστικά της παραμένουν αναλλοίωτα, με την εικόνα του τότε και του σήμερα να μιλά από μόνη της.

Και μπορεί η Milagros του 2021 να έχει λίγες περισσότερες ρυτίδες από αυτή του 1998 αλλά οφείλουμε να παραδεχτούμε πως σήμερα, στα 44 της, είναι ακόμα πιο υπέροχη από ό,τι ήταν στα 21 της…

πηγη: belikeyou.gr

Πηγή: true.gr