Τέλος το πληθωρικό σώμα για τη Λάουρα Νάργες, η οποία τον τελευταίο χρόνο είχε σχολιαστεί πολύ για τα κιλά που είχε βάλει – τα οποία ωστόσο της πήγαιναν καταπληκτικά.

Η ίδια θέλησε να προχωρήσει σε μία τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της, χάνοντας πολλά κιλά και μεταμορφώνοντας -κυριολεκτικά- το σώμα της.

Όπως παραδέχτηκε στη λεζάντα της φωτογραφίας με το νέο της κ0ρμί, κατάφερε να χάσει 18 ολόκληρα κιλά σε 7 μήνες, με διατροφή, σκληρή γυμναστική και… τη βοήθεια του πλαστικού της:

«-18 κιλά σε 7 μήνες: detox therapy, νέο τρόπο ζωής, διατροφή, πολύ και σκληρή γυμναστική με τον body trainer μου @aggelos_vasiliou (σε σημείο που ζαλίζομαι και θα με λυπηθεί ο coachάρας μου – για 10 δεύτερα βέβαια μόνο), και λίγη βοήθεια και μία τελευταία πινελιά από τον body picasso μου και πλαστικό χειρουργό @andreas_tromaropoulos (αντίο κυτταρίτιδα, μερικές φορές δυστυχώς δεν αρκεί μόνο το «πολύ νερό» αν δεν έχεις τα κατάλληλα γονίδια, η ιατρική με βοήθησε αρκετά και νιώθω οκ με αυτό.

Αν δεν ήταν αυτοί οι δύο άνθρωποι δίπλα μου δεν θα είχα φύγει από τον φαύλο κύκλο που είχα εγκλωβιστεί. Και το ξαναλέω, δεν ήταν ποτέ σκοπός μου να ικανοποιήσω τις όποιες κακές γλώσσες, αλλά να αισθανθώ καλά με τον εαυτό μου και να αποκτήσω και να ακολουθήσω έναν πιο θετικό τρόπο ζωής. Η αρχή είναι το mind set το οποίο αποκτάς όταν αποβάλλεις το κάθε τι αρνητικό και τους γράφεις απλά στα παλιά σου παπούτσια!
Btw, δηλαδή έφτασε Σεπτέμβρης;!», έγραψε στο instagram.

Δείτε τη μεταμόρφωσή της:

πηγη: dailymedia.com.gr

Πηγή: true.gr