Η Νόνη Δούνια έχει σημειώσει μια σημαντική πορεία στο χώρο του μόντελινγκ και της υποκριτικής, με την ίδια τα τελευταία χρόνια να δραστηριοποιείται στο χώρο της πολιτικής.

Η ίδια πέρα από την επαγγελματική της καριέρα, είναι εξίσου αφοσιωμένη στην οικογένειά της. Η Νόνη Δούνια γνώρισε τον δημοσιογράφο και στέλεχος της δισκογραφικής εταιρείας “Cobalt”, Κυριάκο Μουρατίδη και δύο χρόνια μετά, την 1η Ιουλίου 2004 παντρεύτηκαν και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον 17χρονο Στάθη και τη 16χρονη Ρία.

Νόνη Δούνια: Η 16χρονη κόρη της και η ενασχόληση με τον αθλητισμό

Αξίζει να αναφέρουμε πως η Νόνη Δούνια σε μικρή μικρή ηλικία, ασχολήθηκε με τον αθλητισμό, κάνοντας μάλιστα πρωταθλητισμό στην κολύμβηση με την ομάδα του Εθνικού Πειραιά, αλλά και στην υδατοσφαίριση με την ομάδα του Αθλητικού Ομίλου Καστέλλας.

Στα χνάρια του αθλητισμού φαίνεται πως βαδίζει και η κόρη της, καθώς όπως βλέπουμε από της αναρτήσεις της Νόνης Δούνια, η 16χρονη ασχολείται με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα με την καλλιτεχνική κολύμβηση. Η νεαρή Ρία που μοιάζει στη μητέρα της, κάλλιστα θα μπορούσε να ακολουθήσει και τα βήματα της μητέρας της στο μόντελινγκ.

View this post on Instagram

A post shared by Noni Dounia (@noni_dounia)

Δείτε φωτογραφίες:

Νόνη Δούνια

View this post on Instagram

A post shared by Noni Dounia (@noni_dounia)


Πηγή: true.gr