Έρωτες της showbiz: Πρόκειται για ζευγάρια, τα οποία μπορεί σήμερα να μην είναι μαζί, όμως, κάποτε ζούσαν τον έρωτά τους. Αναλυτικότερα, η σχετική λίστα:

Έρωτες της showbiz: Ακολουθούν δεκατέσσερα ζευγάρια διασήμων
– Πρόσφατα, ξέφυγε του Φώτη Σεργουλόπουλου και μέσα από την εκπομπή του αποκάλυψε ότι ο Γιώργος Κιμούλης υπήρξε ζευγάρι με την Πωλίνα Γκιωνάκη!

– Ένα σύντομο ειδύλλιο έζησαν πριν χρόνια ο Αλέξης Γεωργούλης και η Κατερίνα Παπουτσάκη. Μόνο που η σχέση τους έληξε άδοξα, ενώ και οι δύο δεν ειχαν μιλήσει ανοιχτά για τον έρωτα τους.

– Ο Στέφανος Κορκολής στις αρχές της δεκαετίας του 90 ήταν ζευγάρι με τη νεαρή ηθοποιό, Μαρί Κωσταντάτου (μετέπειτα κυρία Κυριακού). Μάλιστα, για έναν χρόνο (1991-92) υπήρξαν αρραβωνιασμένοι, αλλά η σχέση τους έληξε άδοξα πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

– Πριν λίγο καιρό, είδε το φως της δημοσιότητας μία σχέση που συγκαταλέγεται στα.. κρυφά ειδύλλια. Στις αρχές της δεκαετίας του 90 η Ρούλα Κορομηλά έβγαινε με τον Άγγελο Διονυσίου, αλλά ο έρωτας τους δεν κράτησε πολύ. Πάντως, έμειναν φίλοι.

– Η Τάνια Τσανακλίδου έζησε ένα μεγάλο έρωτα στο πλευρό του Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Μετά το χωρισμό τους εκείνος γνώρισε την Ελένη Ράντου, με την οποία παντρεύτηκε. Ωστόσο, οι σχέσεις του με την Τσανακλίδου παραμένουν μέχρι σήμερα άψογες.


– Ένας έρωτας για δυνατές μνήμες. Στις αρχές της δεκαετίας του 80 ο Άγγελος Διονυσίου – ήδη σταρ της εποχής – ερωτεύτηκε την ενζενί του ελληνικού κινηματογράφου, Σοφία Αλιμπέρτη. Ωστόσο, ο έρωτας τους δεν κράτησε πολύ.

– Ο αείμνηστος Δημήτρης Παπαμιχαήλ για πολλά χρόνια ήταν ζευγάρι με την όμορφη συνάδελφο του, Μίνα Χειμώνα. Μάλιστα, ο χωρισμός τους είχε προκαλέσει έκπληξη σε όλους.

Οι υπόλοιποι διάσημοι
– Έρωτες της showbizz: Για ένα διάστημα ο Γιώργος Κιμούλης έζησε ένα θυελλώδη έρωτα με την Πέγκυ Σταθακοπούλου. Ωστόσο, η σχέση τους έληξε άδοξα.

– Ζευγάρι για 10 ολόκληρα χρόνια υπήρξαν η Δήμητρα Παπαδοπούλου και ο Γιώργος Γιαννόπουλος. Μάλιστα, την περίοδο εκείνη η ηθοποιός “έσκιζε” με τους Απαράδεκτους, ενώ ο εκείνος δεν ήταν ακόμη γνωστός στο ευρύ κοινό. Αν και έκανε γκεστ στην πετυχημένη σειρά της αγαπημένης του.

– Πρόσφατα, η Τάνια Τσανακλίδου εξομολογήθηκε για τη σχέση της με τον Άλκη Κούρκουλο ότι είχε πάθει σοκ, όταν “πάτησε” τα 40 και ήταν με ένα νεότερο άνδρας της. Η σχέση τους κράτησε περίπου 5 χρόνια.

– Ο Αλέξανδρος Σταύρου και η Αννίτα Κούλη κάποτε υπήρξαν ζευγάρι και μάλιστα από τα πολύ ερωτευμένα. Ωστόσο, η σχέση τους δεν είχε ευτυχή κατάληξη και τράβηξαν χωριστούς δρόμους. Στη συνέχεια, στη ζωή του ηθοποιού μπήκε η Μαριάννα Τουμασάτου, με την οποία παντρεύτηκαν κι απέκτησαν μία κόρη.

– Πριν πολλά χρόνια, όταν η Βάνα Μπάρμπα ήταν ακόμα άσημη, έβγαινε με τον Πέτρο Κωστόπουλο. Ωστόσο, η σχέση τους έληξε άδοξα, ενώ όταν εκείνη έφυγε από το σπίτι κάνοντας ωτοστόπ σε έναν μηχανόβιο. Και πήρε μαζί τη γάτα τους!

– Ο Γιώργος Κιμούλης υπήρξε ζευγάρι με τη Μίνα Αδαμάκη. Μετά το χωρισμό τους παρέμειναν φίλοι.

– Η Ξένια Καλογεροπούλου έχει εξομολογηθεί σε συνέντευξή της ότι ο Γιάννης Φέρτης την είχε αφήσει, όταν ερωτεύτηκε τη νεαρή τότε ηθοποιό στο θίασο της, Τάνια Τσανακλίδου.

Πηγή : enimerotiko.gr

Πηγή: true.gr