Ο Samuel Hunter ζει μια χλιδάτη ζωή στην Αυστραλία, δουλεύοντας ως ζιγκολό με τον μισθό του να ανέρχεται σε 10.000 δολάρια το μήνα.

Ο Hunter, που διανύει την 4η δεκαετία της ζωής του, έχει έδρα του το Σϊδνεϊ και κάνει Epωτα σε ξενοδοχεία πέντε αστέρων τόσο μέσα στην πόλη, όσο και σε άλλες χώρες.

Κοιμάται κάθε μήνα με περίπου 7 γυναίκες ηλικίας 23-70 ετών, αν και όπως λέει τον προτιμούν γυναίκες σχεδόν συνομίληκες του. «Οι περισσότερες γυναίκες είναι στο τακτικό πελατολόγιό μου, υπάρχουν βέβαια και ζευγάρια που με κλείνουν γιατί θέλουν να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό» λέει στην αυστραλιανή Daily Mail και αναμεταδίδει η New York Post.

Οι ενδιαφερόμενες έρχονται σε επαφή με τον Hunter μέσα από την ιστοσελίδα του. Δύσκολα μπορεί κάποια να τον βρει στην αναζήτηση του Google γιατί η μηχανή αναζήτησης δεν επιτρέπει στους εργαζόμενους στη βιομηχανία του Epωτα να διαφημίζονται. Εκείνος βέβαια διαφημίζει τις υπηρεσίες στα social media αλλά και σε ιστοσελίδες με άνδρες συνοδούς.

Ζιγκολό αποκαλύπτει την χλιδάτη ζωή του και ποιες γυναίκες τον επιλέγουν

«Έχω κορμί μεγαλύτερου άνδρα οπότε με προτιμούν γυναίκες από 35 ετών και πάνω» λέει, διευκρινίζοντας ότι οι περισσότερες τον θέλουν για ολόκληρο το βράδυ και αρκετές για περισσότερες από μία μέρες την εβδομάδα. Το ¼ των γυναικών είναι παντρεμένες και αυτές τον θέλουν για λίγες μόνο ώρες. Εξηγεί ότι η πλειοψηφία των γυναικών θέλουν Epωτα και σπάνιες φορές μόνο λίγη παρέα.

Τα πακέτα

Ανάλογα με τις υπηρεσίες που προσφέρει στο κρεβάτι ο Hunter χρεώνει και με άλλο ποσό τις πελάτισσές του. Τα πακέτα είναι: επαγγελματικό (600 δολάρια για δύο ώρες), Παίξε και ευχαριστήσου (900 δολάρια για τέσσερις ώρες), Διανυκτέρευση (1.800 δολάρια για 12-16 ώρες).

«Οι πελάτισσές μου παίρνουν τον καλύτερο εαυτό μου. Δεν κάθονται με έναν τύπο που πίνει καφέ και παίζει με το κινητό του. Παίρνω και εγώ την καλύτερη εκδοχή τους, κάτι που δεν συμβαίνει στις σχέσεις» λέει.

Στο παρελθόν έχει δουλέψει σε αντίστοιχα shop, ενώ έγραφε και στο blog ενός οίκου ανοχής, πριν ξεκινήσει την πλήρη απασχόληση ως εργάτης του Epωτα. Αποφάσισε να κάνει αυτή τη δουλειά χάρη στη φιλανθρωπική οργάνωση Touching Base, που φέρνει κοντά άτομα με αναπηρία με εργάτες του Epωτα.

Στην Αυστραλία η πορνεία είναι νόμιμη, αλλά πολλές δραστηριότητες που συνδέονται με αυτήν, όπως η μαστροπεία και η λειτουργία οίκων ανοχής, παραμένουν παράνομες. Όπως είπε ο μισός χρόνος στη δουλειά του είναι με άτομα που έχουν κάποιας μορφή αναπηρία και εθελοντικά «τρέχει» και τα social media της φιλανθρωπικής οργάνωσης.

Βγάζει 10.000 ευρώ τον μήνα

Ο Hunter επισημαίνει ότι η δική του δουλειά διαφέρει από την αντίστοιχη δουλειά μιας γυναίκας. Οι γυναίκες που κάνουν Epωτα επί πληρωμή μπορούν να βλέπουν πολλούς πελάτες τη μέρα. «Τις κλείνουν για μικρότερα χρονικά διαστήματα, ενώ οι περισσότερες από τις δικές μου κρατήσεις είναι για λίγες ώρες ή για όλη τη νύχτα» λέει.

Αν και δεν έχει δει ποτέ την ταινία American Gigolo, ξέρει ότι ο πλούσιος τρόπος ζωής που παρουσιάζεται στην ιστορία είναι ίδιος με τον δικό του. Τον Ιούλιο τον είχαν κλείσει για ένα πολύ λαμπερό 10ήμερο ταξίδι στο Πουκέτ της Ταϊλάνδης και όπως λέει καθόλου δεν ντρέπεται γι’ αυτό.

Στην πραγματικότητα, ο Hunter είναι πολύ ανοιχτός με τον τρόπο ζωής του και αστειεύεται ακόμα και με τη μητέρα του. «Ήταν λίγο ανήσυχη στην αρχή, αλλά τώρα είναι εντάξει με αυτό. Πάντα αστειεύεται μαζί μου» είπε.

Πηγή: true.gr